back

"Baltās Mājas viesi tiek cienāti godam -
galdā tiek celti ēdieni katra vēdera gaumei.
Vai tas cepts fazāns, zoss vai vēži,
viss tiek gatavots ar prieku.
Kamēr saimniece rosās pa virtuvi un gaisā
paceļas topošās maltītes smarža, palūko
ar ko tevi cienās "Baltajā mājā" !

Saimnieka lepnums -
uz iesma cepta cūkgaļas fileja ar krāsnī ceptiem kartupeļiem

 

 

 

 


Zemgales dienas sākums - cepts šķiņķis ar olu

 

Vasaras beigu noskaņa - sēņu mērce ar kartupeļiem

 

Vesela cepta karpa saimnieka gaumē

 

Īsta vīra izaicinājums - cepta zoss

Rundāles pils seno dzīru smalkā maltīte - cepts fazāns

Vīngliemeži sviesta - ķiploku mērcē

 

Dillēs vārīti vēži

 

Liellopu mēles salāti ar šampinjoniem  
 

 

   
   

          

Saimnieku saldie ēdieni un dzērieni garšo arî
"Baltās mājas" gariņam - grāmatu šķirstītājam.

                                     

 

Vienmēr gardās pankūkas ar medu, ievārījumu vai saldējumu

 

karsta šokolāde ar augļiem

 

maizes zupa ar putukrējumu

 
rupjmaizes kārtojums  
Mascarpone siera uzpūtenis ar ogām  

oglēs cepts banāns

 

 

liepziedu, piparmētru, kumelīšu tēja

 

karsta upeņu sula

 

“dzīvais” Bauskas alus